Home Pompe de caldura aer aer
Pompe de caldura aer aer
Pompe caldura aer aer PDF Imprimare Email
Pompe de caldura aer aer
Scris de mihaela86   
Vineri, 29 Iulie 2011 14:23
Pompe de caldura de aer aer sunt pompe de caldura care folosesc aerul exterior ca sursa de caldura. Un condensator, un compresor sau un agent frigorific este folosit pentru a absorbi caldura la un loc si pentru a elimina o alta. Pompe de caldura de aer aer poate furniza caldura pentru un imobil sau apa calda. Pompe de caldura de aer aer se folosesc pentru orice fel de cladiri, atat cele rezistentiale cat si cele comerciale sau industriale.

Unele pompe de caldura de aer aer folosesc aerul exterior pentru a incalzi interiorul unei cladiri, dar si pentru a-l raci. Sunt tipuri de pompe de caldura de aer aer care functioneaza fie numai pentru incalzire, fie pentru ambele situatii. Costurile unor pompe de caldura de aer aer se calculeaza in functie de costurile sale. Astfel, pot fi pompe de caldura la pret ridicat daca sunt dotate cu aceste caracteristici de incalzire si de racire.

Principalele componente ale unor pompe de caldura de aer aer sunt: un schimbator de caldura, este care este suflat aerul exterior pentru a extrage caldura din aer, un compresor, care actioneaza ca un frigider, dar in sens invers si ridica temperatura din aerul exterior. Se pot folosi pompe de caldura de aer aer si pentru a transfera caldura in radiatoare, in pardoseala pentru sisteme de incalzire prin podea.

La aceste pompe de caldura de aer aer incalzirea si racirea se realizeaza prin mutarea unui refrigerant prin intermediul pompei de caldura si prin rulouri diferie de interio si exterior si a componentelor. Un compresor, condensator, un sistem de ventilatie de expansiune si evaporatorul sunt utilizate pentru a schimba starile de refrigerant de la un lichid la gaz cald si de la un gaz cald la un lichid rece. In acest fel se utilizeaza pompe de caldura de aer aer pentru incalzire si pentru racire.

Aceste pompe de caldura de aer aer au un design specific care are un impact considerabil asupra eficientei unor pompe de caldura de aer aer. In cazul unor pompe de caldura Bosch de acest gen designul este unul special conceput pentru temperaturile de vara. In proiectarea unor pompe de caldura de aer aer se ia in calcul si ciclurile de viata care pot fi atinse. De aceea, unele pompe de caldura de aer aer sunt special create incat sa reziste la multe cicluri.
 


Sondaje

Cunoasteti toate tipurile de pompe de caldura?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com